Warning :The Mp3/Software files in this website is for promoting the latest song of various artist purposes only. Please buy the original album. Do support them. The Mp3 files in this website is just for sharing and for personal use only. I didn't get any profit from the Mp3 shared and I will not responsible for anyone who intend to earn profit from the Mp3/Software files download from this website. Sharing is not a crime!!!"

Tuesday, 20 May 2008

Balas Dendam




Sex = Female
Age Now = 25
Age Then = 25
Where it happened = Hotel
Reference Number = 30618

Su tengah marah dengan boy Su. Dia kata yang Su ni selalu keluar dengan jantan lain dan bermesra dengan dia orang. Well for your info Su tak pernah keluar dengan jantan lain mau pun bermesra dengan jantan lain. Tapi sebab Su marah kat dia, Su keluar jugak dengan sorangboy lain. Nama dia Joe. Budak satu building dengan Su. Dia selalu ajak Su keluar, mula Su tak nak, tapi sebab nak balas dendam, Su yang ajak
dia keluar.

We all tengok wayang, pegi shopping, pegi makan. Tapi yang Su surprise bila dia hadiahkan Su satu barang. Dia kata nanti balik baru bukak. Sampai rumah lepas mandi, Su pun baring atas katil dengan towel. Kemudian teringat hadiah yang Joe kasi. Su pun buka cepat-cepat. Kat luar kotak tu ada kad.

"Su, Joe dah lama nak bagi hadiah ni pada Su. Jangan Marah, tapi enjoy hadiah yang Joe belikan ni. Gunakan kalau kesunyian" Bila Su buka saja terperanjat Su tengok, Joe hadiahkan Su "DILDO" (penis
diperbuat dari plastik). Mula-mula marah jugak, tapi bila Su fikirkan siapa yang tau. Ukuran dildo tu panjang, dekat 10". Su cuba masukkan dalam mulut I, penuh mulut nak kulum dildo tu. Kemudian Su baring atas katil sambil pegang dildo dalam tangan, fikiran Su melayang membayangkan lelaki yang mempunyai penis sebesar ini.

Kemudian pelan-pelan Su taruh dildo kat pussy Su. Makin lama makin kuat nafas Su. Su tak tahan, cuba masukkandildo dalam pussy Su. Tiba-tiba kawan serumah Su masuk bilik nak ambil barang. Terperanjat Su, lalu terhenti sekejap. Dia pandang Su, Su pandang dia. Tiba-tiba dia kata "Su, boleh I join you". Su mengangguk aja, sebab dah syok main dengan dildo. Kemudian dia tarik towel Su sambil hisap tetek Su, kami sama-sama menikmati tubuh masing-masing. Tapi yang paling Su suka position 69. 3 kali Su capai klimax. Kemudian kawan Su, Nora ambil dildo dia masukkan dalam pussy Su, "AAAHhhhh! sakit Nora, uuuuu...mmm!"

Nora cuba masukkan pelan-pelan. Tapi Su tak tahan sakit, Su suruh Nora keluarkan dildo dari pussy Su. Nora keluarkan dildo dari pussy Su. Sambil Su pegang pussy Su yang sakit, Nora kata "Tak apa Su, rest dulu, nanti kita try lagi.

bersambung

4 comments:

Anonymous said...

Lesbian area jb,bleh col 0177513580

Anonymous said...

Sy bila bersama suami selalu menggunakan dildo..mula2 rasa janggal jgk...tp lama kelamaan terasa best pulak..sesuatu yg betul2 terasa kepuasannya..kini setiap kali bersama suami diranjang pasti suami akan memulakan dgn menjilat serta mendildo dahulu sampai saya climax atas permintaan saya....than slps tu baru lah saya dan suami bersama untuk game kedua...begitulah seterusnya sehingga kini sudah hampir 10 tahun..sampai kini kami mempunyai 12 Jenis dildo yg berlainan saiz dan jenis...setiap kali bersama saya terasa benar2 puas menikmatinya kadangkala suami akan gunakan lebih dr satu batang secara bergilir2 ...yg paling saya sedap batang yg di pasang dgn bulu di kepala diIdo dgn getaran..bila bersama suami round yg kedua dildo akan di masukkan di dubur saya dan suami pula akan main bhg depan bergilir2..depan dan belakang....Kami telah mendirikan rmah tangga sudah 22 tahun..kelainan yg suami buat benar2 memuaskan nafsu saya.....bila suami kerja luar atau keluar negara dildo akan mengisi tampat suami...dari saiz yg asia sampai lah saiz yg besar negro.....paling kurang saya akan guna 3 batang berlainan saiz...ikut mood....semua atas persetujuan suami....serial kali hari ulangtahun perkahwinan kami suami akan menghadiahkan dildo baru untuk saya...kini saya begitu teruja bila hari ulangtahon perkahwinan kami tiba iaitu bulan 9...

Lucy Saputri on 7 February 2015 at 18:39 said...

klik untuk hisap payudara besar awek topless selengkapnya

TahanLama on 24 February 2016 at 10:35 said...

Tumpang iklan.
Khas untuk Yang dah Berumah Tangga

Suami Tahan Lama

Terbaik Untuk Semua.

Post a Comment

Sambil download movies dan games tu.. bagilah sedikit komen!! TQ

Related Posts with Thumbnails
 
There was an error in this gadget

Visitor's Country

free counters

Total Comments

DISCLAIMER The Administrator of this site take no responsibility or liability for anything that happens as a result of reading and/or downloading anything from this blog.By downloading music from this site you may be violating the copyright laws of your country. We encourage you to support the artist by purchasing the track if you enjoy it!

UjangMD Network Copyright © 2002 WoodMag is Designed by Ipietoon for UjangMD Template