Warning :The Mp3/Software files in this website is for promoting the latest song of various artist purposes only. Please buy the original album. Do support them. The Mp3 files in this website is just for sharing and for personal use only. I didn't get any profit from the Mp3 shared and I will not responsible for anyone who intend to earn profit from the Mp3/Software files download from this website. Sharing is not a crime!!!"

Monday, 19 May 2008

Azrina

Hello, my name is azrina.umur 24. I dah kahwin dan ada anak dua.I kerja sebagai seorang waitress di sebuah kelab golf di KL. Inilah kisah experience I tentang sex tapi bukan dengan husaband I tapi somebody else.

Di kelab tu ada seorang pengurus kelab yang muda dan bujang , nama nya just call him Lan. Masa 1st day dia masuk lagi I dah nampak dia daring saje pandang 1.

One day dia panggil 1 masuk office, jam 6.20 petang, orang lain dah balik tinggal Lan sorang saja. Waiter waitress dahal lagi.

Masuk saja bilik dia , dia terus kunci pintu bilik , katanya adahal private & confidential. I terkejut bila dia bagi tahu yang dia sukakan I walaupun dia tahu i dah kahwin. I cakap i tak dapat nak menerima cinta dia kerana i dah kawin walaupun i akui Lan ni memang menggoda setiap waitress di kelab tu ternsuklah yang dah kawin macam I.

Suddenly, (kita orang bebual dekat sofa), Lan datang duduk sebelah I . I dah berdebar-debar tak tau apa dia nak buat kat I. Dia pegang tangan I, I biar saja , i tak tahu kenapa, bila di cium pipi I pun I biarkan. Rasanya bila I tak melawan, dia pun terus kucup bibir I. I pulak tak tahu macamana tiba-tiba I rasa sedap dan terangsang dan terus membalas. Lan terus mengulum lidah I dan I balas dengan kuat. Terus Lan baringkan I atas sofa ofisnya. Perlahan-lahan Lan bukakkan uniform I. Mula dengan vest, kemeja dan seluar panjang I. Yang tinggal cuma bra dan seluar dalam I sahaja. I tengok mata Lan dan semacam tapi dia senyum saja. I tak tahu macamana I biarkan saja Lan buat pada I tapi I dah mula bergelora dan rasa terangsang semacam lalu I pun bingkas bangun dan I lucutkan semua pakaian Lan hingga tinggal seluar dalamnya sahaja. Jelas kelihatan zakarnya yang besar tegang didalamnya. I tak berlengah terus I tarik seluar dalamnya ke bawah. my god, besarnya zakar Lan. I dah stim sangat terus I masukkan zakar lan dalam mulut I. I kulum dan I hisap hingga berdecit-decit bunyinya. I dah high habis, I rasa air mazi I dah keluar.

Bila i dah puas, Lan pulak ambil giliran, bra dan seluar dalam I dah tanggal oleh Lan. Lan apalagi, terus menjilat dan mengggentel buah dada I dan meramas sepuas hatinya. I mengeluh kesedapan yang tak terhingga.tangannya sudah melewati keruang celahan paha I. Tangannya mengusik-mengusik disitu , Lan menjumpai biji I. Digentelnya sekuat hati hingga I tak tahan lagi. Air telah banyk melimpah dari dalam faraj I.

Lan menurunkan kepalanya ke bawah dan terus menjilat dan menhulurkan lidahnya kedalam lubang faraj I. ' "Lan...sedapnya, ina tak tahan Lan, sedapnya", I mendesah di telinga Lan. Lan terus mengangkangkan kaki I dan meletakkan zakarnya betul-betul di muka faraj I. faraj I rasanya berdenyut-denyut , I mengeluh lagi, berdebar-debar menanti kemasukan zakarnya yang merupakan zakar kedua selepas husband I.

" Ina, are u ready for this, Lan tanya i. " Lan'its too late to back off. I dah tak tahan lan, cepatlah" Lan terus menolak masuk zakarya ke dalam faraj I. " Lan, oh my god". I menjerit bila zakarnya yang besar, tegang dan panjang itu masuk habis ke dalam faraj I. I rasa macam nak terkeluar segala isinya. Belum pernah I rasakan sebesar itu .

Lan meneruskan urusan sorong tarik zakarya masuk dan keluar dalam faraj I. Ahhh...sedapnya Lan, lagi Lan, fuck me harder, fuck me" hanya itu saja keluhanyang mampu I keluarkan. kesedapannya sungguh tak terkata. belum pernah I rasakan sesedap ini.

I dah 3 kali klimaks dan air melimpah ruah, Lan masih lagi meneruskan dayungannya walaupun dah 20 minit makin lama makin kencang dan akhirnya satu rejaman yang amat kuat dihentakkan faraj I. I menjerit" Lannnn...my god, sedapnya" dan serentak dengan itu , Lan memancutkan air maninya ke dalam faraj I sedalam-dalamnya. Setelah itu dikeluarkannya, masih banyak air maninya lalu disuapkan ke dalam mulut I. I terkejut namun I pun menjilat zakarnya dan menelan air maninya sehingga habis. sungguh lazat rasanya yang pertama kali i rasa air mani lelaki.

Kami berehat seketika namun selepas setengah jam kami bertarung lagi sebanyak 3 round lagi hingga pukul 10 malam ( masa kerja I tamat pukul 10 ). Belum pernah I merasakan kepuasan seperti ini sejak berumahtangga , suami I pun tak boleh lawan.

Sejak hari tu, setiap kali time rehat dan selepas habis kerja kami akan melakukan hubungan sex sepuas-puas hati kami. bermacam-macam cara dan berbagai gaya. Anak I yang kedua lahir dalam masa kami menjalinkan hubungan ini, nampak seiras macam muka lan, dan I pun tahu itu anak I dengan Lan , benih Lan tapi husband I tak perasan agaknya. takpelah, I selamat.

Okaylah , sekarang ni time rehat I, i nak naik atas ke bilik Lan. I'm going to be fucked by him again today . Maybe i cerita lagi next story.

2 comments:

mohd irfan zulhilmi on 16 December 2009 at 22:40 said...

memang bijak tapi bodoh,selamat di dunia tpi di akhirt lu pikir lh sendiri,,,
kalau azrina tau suami u wt camtue apa perasaan zarina.

TahanLama on 24 February 2016 at 10:37 said...

Tumpang iklan.
Khas untuk Yang dah Berumah Tangga

Suami Tahan Lama

Terbaik Untuk Semua.

Post a Comment

Sambil download movies dan games tu.. bagilah sedikit komen!! TQ

Related Posts with Thumbnails
 
There was an error in this gadget

Visitor's Country

free counters

Total Comments

DISCLAIMER The Administrator of this site take no responsibility or liability for anything that happens as a result of reading and/or downloading anything from this blog.By downloading music from this site you may be violating the copyright laws of your country. We encourage you to support the artist by purchasing the track if you enjoy it!

UjangMD Network Copyright © 2002 WoodMag is Designed by Ipietoon for UjangMD Template