Warning :The Mp3/Software files in this website is for promoting the latest song of various artist purposes only. Please buy the original album. Do support them. The Mp3 files in this website is just for sharing and for personal use only. I didn't get any profit from the Mp3 shared and I will not responsible for anyone who intend to earn profit from the Mp3/Software files download from this website. Sharing is not a crime!!!"

Thursday, 8 May 2008

Ana Main Dengan Abang Ipar

Aku sekarang berumur 20-an... muder lagilah katakan. Aku memang punya cita rasa sex yang aneh, nak jilat puki selalu, nak rasa lubang duburlah, nak simbah ayaq mani dalam lubang telingalah, dan macam-macam lagi, tapi janji aku puas. Aku baru habis belajar di sebuah IPTA, dengan berbekalkan ijazah, aku mula ler cari keje. Bila dapat keje first thing aku buat loan komputer, susah nak dapat majalah playboy beb! Dan aku pun berkenalan dengan sorang awek yang keje kat kedai komputer kat Imbi Plaza, boleh tahan, nie ha,.. sekarang dok sebelah aku (Dia ketawa lerr....) nama dia Lizz, samaran ler, takkan nak bagi nama betoiiiii, gilo ke apo..... kang disapu orang,.... Body dia.. kalau setakat dato' tengak boleh cair ler,... putih, asal orang pantai timur,.... tetek mengancam,.. hampir perfect, waktu aku first time nyonyot puting dia, masih kaler pink berkilat, tengkok gebu, pusat yang jenis ke dalam,....boleh takung ayaq mani, bontot membulat........ bergetar bile jalan..... baiklah aku mula bagaimana aku leh kenal awek ku ini...

Prolog...

"Keluaran terbaru bang,... kita tengah bagi offer nie,....tambah 2 CD-Rom percuma, satu game 3-d.." Itulah ayat pertama aku dengar dari budak nie,.. pas tu aku belilah komputer tu, siap dengan nombor tel. rumahnya dibagi sekali, pasal aku mintak. Katanya dia menyewa kat Kampung Baru, sewa dengan kawan-kawan. Hampir setiap hari aku called dia, pasal rindu dan teringin nak merasa mutiara pantai timur. Malam minggu biasanya pegi tengak wayang kat Cineplex, entah mengapa satu hari tu tangan aku pandai lak merayap,... tapi dibiarkan,...apa lagi, ulat bulu naik daunlah. Aku ramas teteknya yang menjadi idaman kalbu, taklah besar sangat, tapi cukup menggairahkan. Habis jer citer yang kami tengok tu, aku bawa dia balik. Sebelom tu, aku called kawan kat rumah, sume ada, hancus, hancus, mana nak buat projek nie???? Last-last aku sewa hotel,..

Aksi 1

Sampai di hotel, aku suruh dia mandi, pasal aku walaupun ada unnatural sex tapi suke jilat puki yang dah dicuci.... dia no komen, pegi ke bilik mandi,.. aku dengar bunyi air bercucuran, aku pun nak tumpang sekaki,.. pas tu aku ketuk bilik mandi, dia bukak, aku tengok di hadapan ku satu ciptaan yang maha hebat, tanpa seurat benang, keputihan, kegebuan ... dan aku.... apa lagi,.. seperti anjing yang mendapat tulang, ku peluk dia, sambil berbisik, "abang nak jilat private part adik, boleh ke?.. nada gentlement datang, "OKlah,..katanya,.. dan aku terus melutut, menjelirkan lidahku ke pukinya,.... terkejut dia, tapi tak menolak, pasal dah ada rasa...." sedaPPPPPPPPPPnye bang,... ahhhhhh......!!!!!

Aku terus menjilat pukinya, kujolok lidahku ke celah liang pukinya,. sedapnye,.... aku tak dapat bezakan antara air mazi dengan air paip, pasal dah basah, .... kemudia dia tolak aku ke bath tub,.. dihisapnya butuh ku yang memang dah mengeras,...menegang, menginginkan sesuatu,...ku rasa suam panas nafasnya di kepada butuhku,.. kemudian ku rasa hujung lidahnya menjilat-jilat celahan lubang kencing butuhku,... mengeliat aku, kesedapan, hampir aku tewas oleh jilatan seorang gadis, tapi aku bertahan, di masa yang sama aku meminta dia berpusing,...style 69, dan terpampang di depanku satu ukiran yang mengkagumkan.

Tanpa membuang masa, aku terus menjilat, seperti lagaknya sekor kucing menjilat badannya, sasaran ku kelentit Lizz, yang seperti biji delima, kunyonyot sedikit sedikit, ada ketikanya kugigit lembut biji kelentitnya. Menyembur air keluar dari pukinya yang tembam dan basah, kusedut dengan penuh nikmat dan keghairahan, aku benar-benar dahaga air puki, ku sembam muka kepukinya, melekit ku rasa air mazinya dimuka ku, dan aku rasa kepala butuhku seperti nak meletup, tapi ku tahan......... malangnya manusia cuma merancang, ketentuannya diatas kesedapan kuluman lidah Lizz, kehangat rongga mulutnya, kesuaman air liurnya dan ...""aaahHHHHHHHHHHHH.....ahhhhhhhhhhh,....tolong ... ahhh..jangan buang air... aHHHHH.. mani abang di lantai" pintaku,... Lizz menelan habis air maniku,.... kemudian tersenyum. kemudian kami berhenti seketika,.... aku bertanya dengan Lizz, mana dapat pengalaman?,.. "orang dah lama buat keje nie.. tapi abang paling best"..aik mengampu pulak, mentang-mentanglah aku beli komputer 4500 tu cash....

Aku berani hati tanya lagi " masih ade dare ke?"..... Lizz jawab "teka ler......". "mana dapat teka-teka" kataku, "lainlah kalau rasa",... Lizz merengek "rase ler..." . Aik... cempedak dah jadi nangka, ... peluang... rugi lak sewa hotel RM90++ untuk sekadar sontot mulut jer.... Pas tu kami gi makan... pasal nak ambik tenaga,..untuk aksi 2 nanti. nantilah aku citer kat you all, bagaimana aku pariap lubang puki Lizz, sampai aku tinggal air putih jer, mani dah habis.

Epilog.

Sekarang aku dan Lizz dah kawan lebih kurang 9 bulan, dan sekali sekala tu aku carik gak puki lain, pasal Lizz datang haid. Lizz tahu, tapi dia tak kesahlah, asal aku lebih sayang kat dia,....kan Lizz, dia ketawalah,.... aik, bawak aku ke bilik lak,.... dia minta dijilat, ku pun tak kesah kalau ada sapa-sapa yang nak tolong jilatkan Lizz, pasal kadang-kadang aku letih sangat. bukan apa menjilat nie,..buang mayonis kat celah puki dia tu... heheheheheheh

nanti aku citer kat you all lagi.

0 comments:

Post a Comment

Sambil download movies dan games tu.. bagilah sedikit komen!! TQ

Related Posts with Thumbnails
 
There was an error in this gadget

Visitor's Country

free counters

Total Comments

DISCLAIMER The Administrator of this site take no responsibility or liability for anything that happens as a result of reading and/or downloading anything from this blog.By downloading music from this site you may be violating the copyright laws of your country. We encourage you to support the artist by purchasing the track if you enjoy it!

UjangMD Network Copyright © 2002 WoodMag is Designed by Ipietoon for UjangMD Template