Warning :The Mp3/Software files in this website is for promoting the latest song of various artist purposes only. Please buy the original album. Do support them. The Mp3 files in this website is just for sharing and for personal use only. I didn't get any profit from the Mp3 shared and I will not responsible for anyone who intend to earn profit from the Mp3/Software files download from this website. Sharing is not a crime!!!"

Thursday, 1 May 2008

Adik Saudara

Aku ni sebenarnya kuat nafsu. aku mula akil baligh pada umur 15 tahun. sekarang umur aku dah 18 tahun. masa aku mula-mula akil baligh dulu, aku tak boleh tengok perempuan seksi sikit. kalau ada amoi pakai skirt pendek menampak kan peha je, aku terus mencari bilik air atau tempat yang sesuai untuk aku melancap. tapi, itu semua cerita 2 tahun lepas lah. kelakarkan. melancap je keje aku. tak boleh tengok body perempuan lawa sikit, mesti terbayang je wajah perempuan tu masa sedang 'syok' aku melancap. nak kata aku ni takde peluang nak main, aku rasa pada masa tu, ramai gak awek nak ajak aku main.

Bukannya aku tak nak. cuma, aku ni suka tackel perempuan dan ajak main. barulah orang kata GENTELMAN atau PLAYBOY. betul tak...... ini tak... dia yang gatal ajak aku, "jomlah main ngan i.... jom lah.... hish.... geli aku...... sebab budak2 perempuan tu, bukannya ada body yang macam aku idamkan. aku tak pernah pun rasa macam mana nikmatnya main pantat ni.. nak kata aku tak HENSEM, aku memang cute(serius)

Aku tinggal dengan makcik aku. dia ada 5 orang anak. aku tertarik dengan anak dia yang ketiga. lina nama dia (bukan nama sebenar). umur dia baru 15 tahun. tua aku 3 tahun dari dia. dia ni jenis tidur mati. dalam fikiran aku. cantik lah... body dia pun, Mmmmmm.... boleh lah tahan.... kena pulak dengan muka dia yang ayu tu... fuh.... lebih kurang macam lydiawati lah... fuh.. tak percayakan??????

Ada sekali mak dia sound, lina.. kau jangan tidur dengan depan lagi, kau tu dah anak dara....... yelah... kita orang semua memang dah biasa tidur sekali dari kecil lagi..... sebab dah terbiasa kan..... ada sekali tu... dia tidur kat dalam bilik..... aku intai2... aku nampak dia pakai baju jarang. konek aku pun stim tak terkatalah.... aku nampak dia punya bra yang berbunga-bunga tu.... warna coklat... time tu pakcik dengan makcik aku takde kat rumah... diorang kerja outstasion.... yelah... kerja kat DINERS CLUB.... mestilah kena kutip banyak duit.... malam tu tinggal aku bertiga je.... aku,lina dan adik lina yang berumur 5 tahun. alaaaa, budak 5 tahun. apa yang dia tau kan.

Lina ni, macam biasalah, tidur mati. aku dah angkat adik dia pindah tidur keluar pun, dia tak sedar. aku time aku padam je lampu luar, aku nampak samar-samar je tubuh badan si lina ni..... masa tu aku cubalah berani-beranikan diri memegang tangan dia yang gebu tu. panas. huh... stim betul aku. itu baru pegang tangan.... cuba kalau pegang dia punya tetek yang sedang tapi padu tu..... panas..... sedang tangan aku merayap-rayap kat tangan dia, aku mula beranikan diri memegang tetek dia yang selama ini aku idamkan.... aku pegang perlahan gila... yelah... kalu dia tersedar, maunya dia menjerit... korang mesti tak tak tau perlahan camna kan.... kalau korang nak tau, perlahan dia macam pijak semut pun tak mati... tapi, aku terasa hangat tetek dia tu..... langkah seterusnya aku selak je baju jarang yang dia pakai tu..... aku nampak ada 2 gunung yang gerenti panas punya lah kalau lekat kat mulut aku......

Aku sesekali tengok jugak reaksi dia, antara sedar ke, tak sedar ke..... tapi, aku memang comfirm yang dia tak sedar..... aku senang lah hati.... dapat raba2... pegang pussy dia sikit2... aku pun mula membuka tali bra dia... "tetiba... dia terjaga..... dia kata kat aku.... apa ni semua ni????? sambil merengek.... abang ni... selama ni... lina anggap abang macam abang lina sendiri... aku pun menggelabah gila lah..... aku pujuk dia... aku cakap lah.... jangan takut.... kalau abang main dengan lina pun.. abang nak lari ke mana... kita kan sedara.... daripada abang bertanggung jawab dengan anak dara orang, baik abang bertanggung jawab dengan orang yang abang cintai dari kecil lagi..... dia pandang aku semacam... macam nak makan orang lah.... aku pun buat lah muka kesian... lama jugak keadaan dia merenung aku tu... adalah dalam 15 minit.... lepas tu dia tersenyum... dia kata... "betul ke abang cintakan lina? aku pun apa lagi "ya"... kalau macamtu... apa yang abg nak dari lina?.. aku tergamam.... dalam hati aku menjerit (JACKPOT,BINGO... dan macam2 lagilah). aku kata lah yang aku ni nakkan dia punya tetek yang sedap tu.... dia pun mula datang kat aku dan dia tunjukkan dia punya tetek.... ada respon......

Aku tanya dia.... lina pernah tak buat benda ni? denagn nada lembut je dia menjawab.. "tak pernah" aku dengan suara dia pun... dah naik batang konek aku... lembut... korang tau lahkan... suara anak dara macammana.... dia kata kat aku perlahan-lahan... lina pun cintakan abg, abg je yang tak tau..... ye ke.... aku bercakap dengan nada lembut....

Aku memang tak sabar nak nyonyot chamber dia tu.... geram juga.... aku cakap lah kat dia... sayang..... i nak hisap u punya tetek, boleh tak? dia tak bercakap lalu dia tolak aku kat atas katil dan aku pun terbaring..... mula mula dia naik kat atas badan aku... dia kangkang sambil pantat dia ada terasa dekat perut aku..... lalu dia tundukkan badan dia kat muka aku... dapat lah aku hisap chamber dia yang masih dara tu..... fuh.... sedap... sangat... yang teramat sangat... masa aku sedang asyik nyonyot tu, dia macam menggeliat kan badan dia macam geli... tak tau lah aku yang dia ni geli ke atau stim........ eh... aku sambung lagi nanti... korang tunggu tau cerita seterusnya.....

Adik Sedara Part II

Masa Lina tengah mengeliat tu... aku terdengar rengekkan "ehmm........ ehm.... uhhh......" aku pun tak tau sebab apa.... mesti stim tu.... aku masa tu macam nak demam pun ada.. sebab.. panas... takkan korang tak tau suhu badan gadis..... lepas puas aku dapat hisap gunung si dara yang "kaw" tu... aku pun menyuruh dia baring..... dengan mata dia yang tertutup (stim lah tu) basah seluruh badan kitorang masa tu.... huh... macam mandi wap.... sedang Lina tengah syok stim... aku pun main kan Pussy..... Jilat.... mamang lah geli kan... tapi, kalau dah nafsu memuncak... aku dah tak fikir apa lagi dah... nak jer aku gigit kelentik dia... Hish... geram aku..... panas .... sedap pun sedap.... hmmmmm.....

Aku dah puas main pussy dia... aku suruh dia pulak main kan peranan mengolum batang aku.... dia kata.... "tak nak lah bang....loya lah..." Aku kesian kat dia.... aku cakap lah... mmmmm.... kalau tak nak.... kita..... err.... dia pun faham.... Apa lagi... GOLDEN DREAMS aku dah tercapai ler..... Mula2... aku suruh dia kangkang.... dalam kelam gelap tu... aku nampak Pussy dia bergerak-gerak.... (Memang sah budak ni nak kena ajar ni... hehehhe... jaga kau... abang sayang nak landing...hehehehe...). Dengan perlahan-lahan aku TARGET kan batang aku kat pantat dia.... slow jer aku masuk kepala batang aku... baru masuk setakat kepala jer... dia dah merengek..... uih.... cara dia merengek.... mak aii...... menggoda... lagi kuat lah aku hayun..... makin dihayun... makin kuat dia menjerit.... Daripada "ehmm....ehmmm...." sampai ke "ah...argh....ah....hmmmmmm....." sedap tu...... sekarang batang aku dah tenggelam kat pantat dia sampai setengah dah..... dia kata "STOP IT"...... aku kata kenapa?... sekali buka lampu.... alamak... darah apa ni sayang?... aku tanya dia... last2 dia kata....(dalam keadaan 50% hidup 50% mati)

 Kalau abang nak tau... itulah darah dara saya..... Patutlah masa aku masuk kan batang aku tu, aku dapat rasakan "PRAK".... nak kata Underware Koyak... mana ada kitorang pakai underware....... Mmmmm...... best gak yer pecahkan dara anak dara ni.... hehehe..... Aku cakap kat dia... so, nak teruskan ke?... aku tanya dia... dia kata... dia nak cuci dulu darah... yang banyak tu.... aku lepaskan dia... dalam masa dia kat bilik air tu... aku pun gosok-gosok kan "ADIK".... baru gosok 2-3 kali jer.... "cRITt....terkeluar dah aku punya air mani.... masa tu aku memang tak sedar yang air aku dah nak keluar..... yelah... panas....... memang tak sedar.... aku kepenatan macam berlari 40 kilometer lah.... lepas tu... lina datang.... dia kata..."Bang... nak lagi lah.... lain jer rasa badan Lina kalau tak 'setubuh' dengan abang....." dia kata lah....

Aku cakap kat dia.... kalau Lina nak lagi.... kejut kan lah "ADIK" ni.... tulah ... abang suruh kolum tadi... Lina kata.... Loya... hah.... kan "ADIK" dah merajuk... ok lah sayang.... Lina kata kat aku... Meh Lina Hisap abang punya "ADIK".... Tak sampai setengah jam Lina..... gentel ... lancap.... gosok .... aku punya KONEK stim balik..... dah naik... Lina merenung lama aku punya konek... aku tanya dia...."kenapa sayang pandang abang punya kote cam tu?" Dia kata... dia hairan.... makin lama... maki besar dan panjang yer..... heheheh... aku tergelak.... Pedih gak BENDA(pantat) Lina ni dibuatnya... tapi... sedap lah... Huih.... suara serak dia.... Bila dia kata 'sedap' tu...

Aku dah lain jer...... EMmmm....... ok lah sayang.... "ADIK" abang dah bangun ni..... cepat lah.... tak tahan ni..... sayang baring... Abang peluk.... sayang peluk abang sekali tau... dia pun mengangguk... Mmmmm...... kote aku dah masuk kat dalam pantat dia... baru kepala je... dia dah menggeliat... dia pejam mata... sambil memek muka dia macam menahan kesakitan... aku hayun... perlahan-lahan... aku hayun..... dia memang dah berair dari tadi.... dari mula-mula aku nak main ngan dia pun memang dia dah berair.... Aku hayun.... hayun... punya hayun.... Lina pun terikut-ikut kan irama hayunan aku.... aku masuk... dia...ah.. aku masuk dalam sikit... dia... argh........ macam irama dan lagu.... makin lama... makin laju lak aku punya hayunan... yelah... stimm... dah tak ingat apa lagi dah... laju ke... perlahan ke... semua belakang cerita... sedap woooooo...... Bahagia rasanya.... dalam 30 minit... air mani aku rasa dah nak keluar... aku kata.... "sayang...watch up....".... crittt.... sempat gak aku keluarkan batang aku dari pada pantat dia.... aku pancut kat perut dia... banyak gak air aku masa tu... kalau tiga kali aku pancut... boleh penuh secawan lah... aku pun sangat lah puas... aku tengok Lina pun dah separuh koma.... memang tenat... aku cakap kat dia..."sayang..." dia pun jawab "yer".... lembut.... walau lembut macam mana pun suara dia... "ADIK" aku memang dah tak boleh bangun lagi dah... macam mati pucuk.... hehehhe... letih siol....... aku cakap... bila mak sayang balik?.... dia kata... LUSA..... Mmmm..... ada 'chance' lah lagi 10 round.... lepas tu... sebelum dia tidur.. aku cium bibir dia yang merah tu... aku lafazkan "I LOVE U SAYANG".... dia kata ... "MEE TOO"... aku pun kiss dahi dia dan tidur sambil berpelukan, telanjang bulat sampai ke pagi..... (PUAS).... ok lah... sampai sini ajelah... lain kali ...kalau aku ada masa... aku cerita kan lagi teknik yang baru pulak.... aku ngan dia jer... dengan orang lain...aku tak nak cerita...(SECRET)

0 comments:

Post a Comment

Sambil download movies dan games tu.. bagilah sedikit komen!! TQ

Related Posts with Thumbnails
 
There was an error in this gadget

Visitor's Country

free counters

Total Comments

DISCLAIMER The Administrator of this site take no responsibility or liability for anything that happens as a result of reading and/or downloading anything from this blog.By downloading music from this site you may be violating the copyright laws of your country. We encourage you to support the artist by purchasing the track if you enjoy it!

UjangMD Network Copyright © 2002 WoodMag is Designed by Ipietoon for UjangMD Template