Warning :The Mp3/Software files in this website is for promoting the latest song of various artist purposes only. Please buy the original album. Do support them. The Mp3 files in this website is just for sharing and for personal use only. I didn't get any profit from the Mp3 shared and I will not responsible for anyone who intend to earn profit from the Mp3/Software files download from this website. Sharing is not a crime!!!"

Sunday, 10 January 2010

Maaf.... sibuk sangat....


Terlebih dahulu Ujang nak minta maaf banyak-banyak sebab lama tak menulis. Sebulan dua ni Ujang sangat sibuk... dari Kuantan ke Pulau Pinang sekarang. Ujang sekarang dah jadi orang Seberang Perai Tengah. Ujang dah kena tukar kat sini pulak. Macam ni lah kalau jadi orang kerajaan. Berpindah randah menjadi perkara biasa.Ujang pulak jadi tak tentu arah tinggal kat sini. Tiada kawan, tak tahu selok-belok jalan. Matilah Ujang... ini kali pertama Ujang kerja di belah Utara, memang mati kutu Ujang kat sini.

Ujang tinggal kat perkampungan orang cina, Jalan Berapit. Nak cari makan pun susah.. jumpa kedai cina jer.. rumah Ujang pun berdekatan dengan perkampungan orang cina. Sesiapa yang tinggal area seberang perai ni, sudi-sudilah berkawan dengan Ujang..Harap-harap dapatlah kawan baru kat sini.. Amin!!!

2 comments:

akumuladisini on 27 January 2010 at 13:14 said...

sabo-sabolah.. Namepun tgal kt tmpt cina.. Nanti2 dpt la kwn2 yg bwu.. Bwa around penang.. Jgn nyesal dtg penang okay..

adamiedamuss on 19 January 2011 at 03:02 said...

org aloq staq pon ada nie (kategori celop)...
bleh mai blah sini...
kita pakat makan budu...

Post a Comment

Sambil download movies dan games tu.. bagilah sedikit komen!! TQ

Related Posts with Thumbnails
 
There was an error in this gadget

Visitor's Country

free counters

Total Comments

DISCLAIMER The Administrator of this site take no responsibility or liability for anything that happens as a result of reading and/or downloading anything from this blog.By downloading music from this site you may be violating the copyright laws of your country. We encourage you to support the artist by purchasing the track if you enjoy it!

UjangMD Network Copyright © 2002 WoodMag is Designed by Ipietoon for UjangMD Template