Warning :The Mp3/Software files in this website is for promoting the latest song of various artist purposes only. Please buy the original album. Do support them. The Mp3 files in this website is just for sharing and for personal use only. I didn't get any profit from the Mp3 shared and I will not responsible for anyone who intend to earn profit from the Mp3/Software files download from this website. Sharing is not a crime!!!"

Friday, 13 November 2009

Tak Seindah Impian

Mimpi ini pasti tidak akan menjadi nyata, umpama burung tanpa sayapnya.

Hari ini fikiran amat celaru. Perlukah Ujang putuskan hubungan dengannya? Ujang kadang-kadang tak tahan. Ujang masih sayangkannya. Tapi kenapa dia selalu sakitkan hati Ujang? Ujang cuba tak nak jadi budak-budak. Ujang cuba tak nak merajuk. Tapi benda lain pula yang di buatnya? Entah lah.. kalau dah tak sayang Ujang cakaplah. Ujang tahu.. Ujang hanya eksperimen. Sekadar seorang lelaki yang di gunakan untuk melepaskan kesedihan. Tak apalah, kalau tak nak kat Ujang lagi, bagitahulah. Ujang akan terima...

2 comments:

Anonymous said...

em, saya faham la skrg . maybe saya pun patut tarik diri dari tempat awak ni n balik je. ad org lain k.

mikemi on 24 November 2009 at 11:05 said...

mmg dah lumrah, bila depan mata, buat mcm tak ada harga, bila dah ilang, rindu plak.... so ujang, idup nih mmg mcm tuh. sayang pada manusia tuh berpada-pada lah...... seimbangkan....diri sendiri pun perlu ujang sayangi jugak...sbb idup ini terlalu singkat untuk dibebani dengan benda-benda remeh... salam...

Post a Comment

Sambil download movies dan games tu.. bagilah sedikit komen!! TQ

Related Posts with Thumbnails
 
There was an error in this gadget

Visitor's Country

free counters

Total Comments

DISCLAIMER The Administrator of this site take no responsibility or liability for anything that happens as a result of reading and/or downloading anything from this blog.By downloading music from this site you may be violating the copyright laws of your country. We encourage you to support the artist by purchasing the track if you enjoy it!

UjangMD Network Copyright © 2002 WoodMag is Designed by Ipietoon for UjangMD Template