Warning :The Mp3/Software files in this website is for promoting the latest song of various artist purposes only. Please buy the original album. Do support them. The Mp3 files in this website is just for sharing and for personal use only. I didn't get any profit from the Mp3 shared and I will not responsible for anyone who intend to earn profit from the Mp3/Software files download from this website. Sharing is not a crime!!!"

Wednesday, 22 April 2009

Memang menyakitkan hati.


Di beri susu mahunya milo,
Di beri sagu mahunya ikan,
Kalau sendiri berlagak hero,
Buat apa lagi nak bagi didikan.





Ujang kadang-kadang tak faham dengan sikap manusia ni. Pening Ujang di buatnya. Berlagak pandai pun ada.. terlebih pandai pun ada. Ujang bukan nak cakap Ujang ni pandai.. Ujang pun masih dalam proses belajar.. tapi cuba hormat pendirian dan pendapat orang lain.

Apa guna kita buat perbincangan? Apa guna kita buat satu kumpulan untuk bertukar pendapat kalau apa yang kita cadangkan di tolak bulat-bulat? Entah lah.. Ujang tak faham dengan sikap manusia ini.

Lebih baik Ujang berdiam diri.. Buat apa yang di fikirkan perlu.. Buat apa jadi lembu.. Kalau tuan kita juga serupa lembu.. Baik kita ikut tunjuk sendiri kalau apa yang kita buat selalunya tak kena.. Ok Chow!!

2 comments:

Anonymous said...

Cantik blog ko ujang.. oenuh informasi.. aku suka la beb. cayalah

Anonymous said...

kenapa geram woi Ujang... apapun nice ahh ko punya blog.. susah nak cari yg kemas mcm ni

Post a Comment

Sambil download movies dan games tu.. bagilah sedikit komen!! TQ

Related Posts with Thumbnails
 
There was an error in this gadget

Visitor's Country

free counters

Total Comments

DISCLAIMER The Administrator of this site take no responsibility or liability for anything that happens as a result of reading and/or downloading anything from this blog.By downloading music from this site you may be violating the copyright laws of your country. We encourage you to support the artist by purchasing the track if you enjoy it!

UjangMD Network Copyright © 2002 WoodMag is Designed by Ipietoon for UjangMD Template