Warning :The Mp3/Software files in this website is for promoting the latest song of various artist purposes only. Please buy the original album. Do support them. The Mp3 files in this website is just for sharing and for personal use only. I didn't get any profit from the Mp3 shared and I will not responsible for anyone who intend to earn profit from the Mp3/Software files download from this website. Sharing is not a crime!!!"

Saturday, 3 May 2008

Aku Dan Bohsia

Cerita dia begini aku nie memang kaki lepak kalau dah lepak mesti ngorat awekkan. Pada suatu hari tak silap aku hari sabtu aku pun pergi cheras adalah tempat shoping nie nak kata terkenal taklah tapi okeylah tempat dia tu. Masa tu i ngan member i dua orang aje. Bawalah gitar sekali tengah syok layan adalah bosia tiga orang nie, fuhh kalau tengok body diorang boleh meleleh air liur. Aku pun apalagi ngoratlah diorang. Diorang punya baju seksi buat batang aku nie stim. Aku pun cakap dekat diorang marilah join dengan kita orang. Lepas tu diorang nie pun introlah sorang-sorang.

Yang pakai baju kecik nampak pusat tu nama dia linda, yang pakai baju merah tu nama dia maria dan yang paling lawa sekali pakai baju DNKY tu nama nana. Aku pun intro lah jugak. Lepas tu kita orang pergi makan kat KFC. Lepas tu tengah berbual aku pun ingat nak ajak diorang pergi tengok wayang. Sekali diorang kata diorang terpaksa balik dulu pasal takut balik lambat pulak. Dalam hati aku kata melepaslah kali ini. Aku pun minta no tel si nana nie. Diorang pun balik.

Malam tu aku keluar rumah pegi cari public phone telefonlah nana. Masa tulah aku baru tahu nana ni baru tingkatan 3 sekolah kat cheras. Dia tengah tunggu keputusan. Borak-borak tahu-tahu duit pun dah habis. Aku pun ajaklah dia pegi kajang pulak. Lepas tu dia kata okey tapi nak bawa member dia. Habis rosak lagi progrem aku. Aku cakap kat dia takut ke pegi sorang-sorang. Dia cakap "tak bestlah pegi sorang". Aku pun katalah along kan ada. Dia ketawa aje. Last-last dia pun cakap okey. Aku pun sukalah dapat dah si nana nie.

Besok aku pun tunggulah dia kat depan shoping compelex. Dia pun datang naik bas cheras. Aku pun ajak dia pegi makan dulu. Dia menolak dia kata dia nak pegi tengok wayang. Aku pun suruh dia pilih cerita apa nak tengok. Aku pun masuk wayang awal sikit tengah aku duduk tangan dia dah mula menjalar ke peha aku membuatkan darah aku berderu. Kepala dia dah kat bahu aku. Aku pun pasal dah ada pengalaman aku peluklah dia dengan tangan kanan. Tangan kiri aku pulak pegang perut dia. Apa lagi tengah takde orang aku pun buat wayang dulu lah. Aku frensh kiss dia sampai dia tercungap-cungap. Lepas tu tangan kiri aku dah rasa tetek dia dah mula mengembang adalah pulak bebudak kacau. Terhentilah aku. Tengah aku meraba-raba dia kata lepas nie kita pegi kat tangga ye sambung kiss tadi. Dalam sejam aku raba-raba dari luar tetek dia. Tangan dia pulak asyik gosok peha aku cerita pun habis aku pun lupa cerita apa aku tengok tapi tak silap aku cerita lawak lah.

Aku pun pegi bilik air dulu bagi adik aku reda kejab baru senang jalan. Dia pun tunggu aku kat luar, dia cakap kat aku kita pergi kat tangga belakang tu sebab tempat tu tersembunyi sikit. Kita pun naik lah tangga sampai ke tinggak lima. Aku pun peluk dia, cium dia. Sambil tangan aku bukak seluar jeans dia sekali tengok kat patat dia dah berair aje kan. Aku dah sedia adik aku pun dah bangun. Dia pun suruh aku duduk kat tangga tu. Dia pun bukak seluar aku. Lepas tu seluar dalam aku tinggal lah T-shirt aje. Mula-mula malu jugak aku takut orang nampak kan. Tiba-tiba malu tu hilang. Sampai menjerit kecil aku ahhh ahhhhh, time nak terpancut nie aku cakap lepas tu dia melancapkan aku sampai terkeluar air mani aku. Dia pun jilat-jilat habis air mani aku. Lepas tu turn dia pulak.

Aku pun bukak seluar dalam dia. Sambil masuk jari aku kat dalam pantat dia. Tengah dia syok aku pun jilat air dia sambil lidah aku bermain-main di kelentetnya. Tiba-tiba dia mengerang lepas tu kepala kau di kepitnya, naik sakit kepala aku di buatnya. Keluarlah air dari pantatnya, rupa-rupanya dia climax. Sampai begitu sekali aku cakap dia senyum aje. Dia pun cakap dia nak dick aku aku pun kasilah dia. Pasal adik aku dah tak stim lagi. Dia pun jilat dengan nada yang rakus. Aku cakap kat dia aku nak masuk. Dia lepas kan konek aku lepas tu aku pun masuk. Bunyi dia sampai mengancam ahhhhhhhh ahhhhhhhh ehhhh ahh. Ketat tu tak sangat pasal dah tak virgin lagi. Aku pun main lah tarik sorong. Lepas tu aku suruh dia buat doggy. Masa nie yang aku paling ingat pasal dia suruh aku masuk dalam-dalam .Ketat tak boleh nak terkata, muka dia dah berpeluh lobang pantat dia pun dah senang nak masuk .Dia pun dah tiga empat kali climax. Peluru aku pun nak keluar. Dia mintak dick aku masa nak pancut tu. Dia pun sedut konek aku sampai habis air mani aku keluar. Baju kita orang basah sampai macam mandi. Aku pun duduk suruh dia hisap sampai puas. Tengok jam dah pukul 4. Kira nya dalam sejam aku ada main dengan dialah. Dia pun berenti, duduk kat sebelah aku sambil konek aku di pegangnya. Aku baru ingat aku tak rasa lagi tetek dia. Dia cakap lain kali jelah pasal dia nak balik nie dah lambat. Menyesal aku tak rasa tetek dia sekali. Aku pun french kiss dia. Lepas tu pakai seluar balik. Kita pun turun dan balik.

Malam tu aku telefon dia. Dia kata dia tak puas so dia ajak aku datang rumah dia hari Sabtu nanti. Kita sambung. Aku dengar aje dia kata macam tu gembira tak terkatalah.

Aku pun pergilah ke rumah nana kat cheras. Aku bagi tahu mak aku tidur rumah member kat cheras saje nak belajar.Pasal selalunya dia tak kesah kali nie aku tidur rumah member jauh itu pasal dia tanya aku.Sampai rumah nana dia tengah duduk sembang dengan member dia linda.Aku datang linda nie asyik senyum aje.Rupa-rupanya linda nie dapat tahu aku buat dengan nana.Habis aku malu juga di buatnya.Kita pun duduk sembang sampai ke petang.Nana pun pasang tape blue(Linda punya). Kita pun tengoklah aku mula hairan apasal linda nie ada sini.Aku pun tanya nana "apasal budak nie ada lagi" Nana senyum aje "Pasal dia pun nak jugak rasa".

Terkezut beruk aku nampak nya aku dapat durian runtuh.Hati aku memikir apa skill aku nak guna untuk main dengan dua orang.Babi betul cerita blue betul-betul dahsyat pasal sampai belah pantat.Dia kesah tentera orang putih rogol orang vieatnam.Aku tengok pun dah tak selera.Lepas tu tangan aku mula meraba.Pasal kita baring kat lantai. Tingkap,pintu tutup habis.Dah sampai kat dia punya gunung aku pun meramasnya.Linda tengok aje aku.aku pun kata kat linda "kalau nak mari baring sebelah kiri nie". Dia pun baring sebelah kiri aku.Tangan aku celok masuk dalam seluar dalam dia.Tak basah lagi rupanya.Mata dia syok melayan stim.Si nana dok asyik tengok perempuan vieatnam tu kena rogol.Lepas tu tangan si linda sampai ke kote aku.Dalam hati aku kata 'hai lawan touke nampaknya si linda nie'.

Lepas tu tetek nana kembang dan mengeras.Aku paling ke linda.Tangan aku keluar dari pantat dia.Sampai boleh jolok tiga jari.Aku pun bangun.Pasal haus naklah tenaga sikit.Pergilah dapur dah habis minum aku keluar tengok-tengok si linda dengan si nana tengah kissing Aku pun joinlah suruh dia naik atas katil baru sedap nak buat.Diorang berlari naik atas aku pun kejarlah diorang macam serigala lapar.Katil saiz king. Besarlah lepas tu si nana mintak aku bukak seluar dan baju kiranya bogel habislah.Diorang pun bukaklah sama.Aku pun tanya dah ready ke.Si linda dok tengok kote aku dari tadi.Si nana pun bagilah idea macamana nak buat sex.

Idea dia kita ambik tali pinggang ikat aku kat katil kecik sebelah bilik kita buat macam dalam cerita tadi cumanya akulah jadi mangsa rogol.Dah habis ikat.Fuhh syoknya jangan cakaplah tak boleh nak fikir.Lepas tu si nana pun cium aku dengan rakuslah.Si linda pulak lancap aku.Selang 2minit diorang pun mula menjalar kat badan aku.Aku pun berlakonlah mintak tolong."tolong jangan rogol aku'.

Diorang suka pulak.Lepas tu si nana pergi turun bawah aku ingat ambik apa benda rupanya ambik planta(majerin).masuk dalam bilik sengih-sengih sekali diorang ambik kain tutup mulut aku.Planta tadi tu dia sapu atas badan aku.Aku mula rasa takut mana tahu diorang gila ke pasal tak pernah dibuat orang.Sekarang ie bukan main-main mintak tolong. Aku cubalah nak lepaskan diri.Diorang makin suka pasal ingat aku main-main.Si linda pun gigit telinga aku.Rasa macam nak putus bukan gigit manja.Si nana pulak gigit tetek aku.Lepas tu dioang jilat habis planta tu.Si nana nie macam dah gila.Dia Pergi letak planta tu kat kote aku.Apa lagi meronta-romtalah aku.

Si linda asyik dok jilat planta kat badan aku.Aku ingat nana nak gigit aku punya kote aku pun bagi lutut kat muka dia..Sekali si linda pergi pulak kat kote aku.Dia naik atas badan aku.Yang si nana ikat lagi kuat kaki aku sambil berkata "ooo nak main kasar ye" Muka si nana macam marah aku pun gelengkan kepala tanda tak nak.Nana pergi kat tengkok kat dia kasi sampai 6 love bit(aku kira).Sekali si linda dok main kote aku maka terkeluarlah air mani aku.Lepas tu diorang cium sesama sendiri.Tengah syok diorang cium atas badan aku terasa berair kat dada aku.Lah air mazi nana.Lepas tu kote aku masuk dalam pantat si linda ketat gila nak masuk.Pasal dia takde keluar air mazi lagi si nana nie pun bubuh planta lagi kat kote aku.Linda pun tekan-tekan masuk akhir nya.Nana pun keluar.

Aku ingat aku buat dengan linda sorang dalam bilik.Lepas tu nana datang bawa sikat dengan guting.Nana pun kata kat aku "Kita potong ye bulu awak panjang sangatlah".Apa lagi aku pun dengan segala tenaga yang ada tarik tali pinggang yang ikat kat tangan aku.Sampai dia terbuka Aku pun jerit jangan nana bahaya..Si linda yang tengah syok naik kuda terhenti.Aku bangun Lepas tu aku cakap aku tak nak main lagi game nie.Kita buat biasa dah.Aku masuk bilik air bersih badan.Keluar aje muka diorang masam aje.Kesian pulak tengok pasal diorang tak puas.Aku pn merelakan lah tapi ada syarat.Tak boleh sapu planta,Tak boleh ikat mulut dan tak boleh guntimg bulu aku.Diorang setuju.Dalam lima minit diorang main kote aku si nana nie lagi sekali buat hal dia ambik sikat tu kepala bulat di jolok dalam buntut aku apa lagi aku pun marahlah diorang cakap "Sekejab aje" aku pun Benarkan Si linda dok hisap kote aku Si nana dok masuk sikat tu.

Last-last terkeluar lagi air mani.Diorang kasi aku rasa air mani aku aku kata tak nak si linda suapkan jugak.Aku rasa macam ntah apa benda.Tapi aku hairan apasal sedap sangat si linda menelannya.Macam buat air biasa..Diorang dah habis jolok,kiss,naik kuda ntah apa lagi diorang buat pun aku dah lupa.Diorang lepas aku. Aku pun mandi.Pasal dah malam dekat pukul 9. Diorang pun masuk dalam bilik air bawak botol sekali pasal aku ada cabar dirang kecing dalam botol.Si nana kata"haa kalau saya boleh kencing dalam botol nie along nak kasi apa".Aku pun fikir dia tak boleh buat pasal susahkan pompuan nak kencing dalam botol.Aku kata"Apa-apa yang nana mintaklah".Dia pun kencing.Sekali dia ambik botol tu tadah boleh pulak masuk air kencing tu.Lepas tu si linda tunjukan aku skill kencing diri tergelak terbahak-bahak aku di buat nya pasal pelik.Sapa nak try boleh lah.Bukak besar sikit kaki tu lepas tu duduk sikit barulah boleh kencing.

Kitaorang malam tu puaslah buat sex dan ekperimen Korang nak tahu apa nana mintak pergi shoping degan dia.Sampai seratus habis duit aku belanja dia sorang.Beg duit aku tertinggal dekat rumah dia sampai seratus jugak hilang.Tapi dia bagi tahulah dia ambik.Lepas dari tu aku pun jarang jumpa dia.Sekarang nie linda sekolah kat johor yang nana sekolah tempat sama.Aku ada jumpa dia tapi sekarang sombong pasal ada balak baru yang cun.

0 comments:

Post a Comment

Sambil download movies dan games tu.. bagilah sedikit komen!! TQ

Related Posts with Thumbnails
 
There was an error in this gadget

Visitor's Country

free counters

Total Comments

DISCLAIMER The Administrator of this site take no responsibility or liability for anything that happens as a result of reading and/or downloading anything from this blog.By downloading music from this site you may be violating the copyright laws of your country. We encourage you to support the artist by purchasing the track if you enjoy it!

UjangMD Network Copyright © 2002 WoodMag is Designed by Ipietoon for UjangMD Template